Fa'avae fa'apipi'i fa'amautu malulu ma manatu

O le teuina o le malulu o se masini fa'aaisa e maualalo le vevela.O le faʻapipiʻiina o le malulu malulu e taua tele.Le lelei le faʻapipiʻiina o le a mafua ai le tele o faʻafitauli ma le toilalo, ma faʻateleina ai le tau o le malulu malulu ma faʻaitiitia ai le ola tautua o meafaigaluega.

cold storage
cold storage

Fa'apipi'i laulau e teu ai malulu

O le faʻapipiʻiina o le laulau malulu malulu o le laasaga muamua lea i le fausiaina o le malulu malulu.Ona o le eleele le tutusa, o le laulau e teu ai e tatau ona faʻamafola se vaega ina ia faʻaitiitia le avanoa o le potu teu oloa.O le pito i luga e tatau ona faʻaogaina ma faʻapipiʻi, ina ia tapunia le O le ipu ufiufi e faʻateleina ai le tikeri faʻamau.E manaʻomia le faʻamaufaʻailoga i le va o le potu malulu malulu e faʻateleina ai le mau.Mo le potu malulu maualalo poʻo le potu malulu maualuga, o le va i le va o paneta e lua o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻamaufaʻailoga e fai ai le vevela vevela.

Faiga fa'atonuga malulu

O le teuina malulu tu'ufa'atasia ma le pulea otometi e sili atu ona faigofie ma gafatia e fa'aoga.Faatasi ai ma le matua atoa o le alamanuia pusaaisa, pulea otometi ua sili atu ma sili atu ona tagata, mai le uluai pulega o le liua -- pulea otometi -- pulea tasi-masini -- fa'atonu tagata-masini atamai - va'aiga, SMS, fa'amanatuga telefoni. , ma isi. Otometi atamai o le a avea ma autu autu o le maketi i le lumanaʻi.E tatau i le uaea ona filifilia le tulaga faʻapitoa a le atunuʻu, aua o le malulu malulu o se mea e faʻaaogaina ai le malosi, ma e manaʻomia e le uaea le faʻaogaina ma le gaosiga o le eletise.O se uaea lelei e mafai ona faʻamautinoa le faʻatinoina ma le saogalemu o lona faʻaaogaina umi.

Iloiloga Faiga Pusa

I le avea ai o se mea taua i le faʻaogaina o le pusaaisa o le malulu malulu, e tatau ona faʻapitoa le faʻaogaina o le pusaaisa i le taimi o le gaioiga, lea e fesoʻotaʻi ma le faʻatinoga atoa o le pusaaisa ma faʻamaoniga o le faʻaaogaina o le malosi.

1. A faʻapipiʻi le paipa kopa, faʻamama le oxide i totonu o le faiga i le taimi, ma faʻafefe i le nitrogen pe a manaʻomia, a leai o le a ulufale le oxide i le compressor ma le suauu, ma mafua ai le poloka i le lotoifale.
2. O le insulation e tatau ona afifi i le 2 cm mafiafia paipa insulation e faʻamautinoa ai le malulu o le pusaaisa pe a tamoʻe i totonu o le fale ma fafo le faiga o fesoʻotaʻiga, e mafua ai le leiloa o se vaega o le malosi malulu ma faʻateleina le leiloa o le eletise. .
3. O uaea e tatau ona vavaeeseina e le PVC casing e puipuia ai le faʻaogaina o uaea.
4. O le pusaaisa e tatau ona faʻaaogaina se pusaaisa e sili atu le mama.
5. Faia se galuega lelei o le puipuia o le afi pe a uelo, saunia mea e tape ai afi ma paipa vai aʻo leʻi faʻapipiʻiina, ma ia i ai se malamalama maualuga i le puipuiga o le afi, a leai o le a leaga taunuuga, ma e leai se faanatinati e salamo ai.
6. A maeʻa le faʻapipiʻiina o le pusaaisa, ia le itiiti ifo i le 48 itula o galuega faʻaleleia o le mamafa e faʻamautinoa ai o le pusaaisa o le malulu malulu o le 100% e leai se tafe.


Taimi meli: Apr-06-2022

Auina mai lau savali ia i matou: